ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

To Hamlovers είναι ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό «γκουρμέ» κατάστημα που στέλνει εξαιρετικά Ισπανικά Χαμόν και άλλα εκλεκτά τρόφιμα σε απαιτητικούς πελάτες παγκοσμίως.

Έχουμε διαλέξει με ιδιαίτερη προσοχή τους προμηθευτές μας οι οποίοι χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές μεθόδους που παραμένουν αναλλοίωτες εδώ και μερικές εκατοντάδες χρόνια. Πρόκειται για παραδοσιακούς παραγωγούς που είναι περήφανοι για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους: υγιές κρέας που σας ωφελεί και έχει ασύγκριτη γεύση.

Για παράδειγμα, συνεργαζόμαστε με τον συνεταιρισμό παραγωγών της περιοχής Pedroches Valley στην Ανδαλουσία, στην Νότια Ισπανία. Επίσης, με την γνωστή εταιρεία La Jabugueña που αγωνίζεται για την ψήφιση πιο αυστηρών νόμων ώστε να εξασφαλίσει ότι οι παραγωγοί βιομηχανοποιημένου Χαμόν δεν αποκαλούν τους εαυτούς τους «παραδοσιακούς». Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ονόματα διεθνούς φήμης όπως τα Cinco Jotas και Joselito που βρίσκονται στο Jabugo της Ισπανίας.

Οι ιδρυτές μας

Ο Josh Merrow (43), κατάγεται από το Greenwich CT, USA, είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα γυναίκα του και εγκαταστάθηκε στη Βαρκελώνη πριν από 12 χρόνια. Είναι ποδηλάτης, πιανίστας της τζαζ και πατέρας. Ο Guy Spriggs (49) είναι Άγγλος επιχειρηματίας που του αρέσει το φαγητό, ο οποίος ίδρυσε επιτυχημένες εταιρείες στην Αγγλία και την Ολλανδία πριν μετακομίσει στην Βαρκελώνη με την Γερμανίδα γυναίκα του και τα παιδιά «για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας σε μία όμορφη, ηλιόλουστη πόλη δίπλα στη θάλασσα». Ο Josh και ο Guy συναντήθηκαν καθώς άφηναν τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο στη Βαρκελώνη. Έγιναν φίλοι και δημιούργησαν το Hamlovers.com αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσες να βρεις γνήσιο Ισπανικό Χαμόν έξω από την Ισπανία, κάτι που θεωρείται άδικο για τον υπόλοιπο κόσμο.

Τους Hamlovers επέλεξαν για να εμφανιστούν στην εκπομπή Ramsay's Best Restaurant του BBC

 Ο Gordon Ramsay προετοιμάζει το προσωπικό του Fino

Ο Ramón Baiget and ο Josh Merrow από το Hamlovers σχολιάζουν το φαγητό

 

Οι άνθρωποι του Hamlovers επιλέχτηκαν για να βαθμολογήσουν το φαγητό στο όγδοο επεισόδιο της εκπομπής Ramsay's Best Restaurant. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον Ιούλιο στο Λονδίνο, ο Josh και ο Ramón (ο Ramón δουλεύει μαζί μας στην Ισπανία), μεταξύ άλλων κριτών, συμπεριλαμβανομένου και του Ισπανού πρέσβη στη Μεγάλη Βρετανία, δοκίμασαν διάφορα πιάτα από το Fino και το El Pirata, δύο από τα καλύτερα Ισπανικά εστιατόρια του Λονδίνου. Το Fino νίκησε και προχώρησε στον τελικό.