ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απορίες σχετικά με το Χαμόν
Διαλέγοντας ένα Χαμόν
Πόσο καιρό παίρνει η αποστολή;
Πολιτική επιστροφών
Ασφάλεια και απόρρητο
Παράδοση εκτός ΕΕ
Χονδρική και εταιρικές πωλήσεις
Πληροφορίες για την εταιρία μας
Κριτικές επισκεπτών

 

Απορίες σχετικά με το Χαμόν

Πως αποθηκεύω το Χαμόν; Αν πρόκειται να το φυλάξετε για καμιά εβδομάδα το αφήνετε στο κουτί του μακριά από ήλιο (μέσα στο κουτί είναι τυλιγμένο σε βαμβακερή θήκη, εσωτερικά της οποίας οποία υπάρχει λαδόκολλα.) Για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καλύτερα να το βγάλετε και να το κρεμάσετε. Μπορείτε να το κρατήσετε έτσι στην κουζίνα, ή ακόμα καλύτερα σε ένα δροσερό δωμάτιο για τρεις μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όταν αρχίσετε να το κόβετε μπορείτε να το αφήσετε στην βάση του, καλυμμένο με ένα πανί.

Πόσο κρατάει ένα Χαμόν; Μπορείτε να διατηρήσετε ένα Χαμόν χωρίς να το κόψετε, σίγουρα για 3 μήνες, κρεμασμένο σε ένα δροσερό δωμάτιο μακριά από ήλιο. Όταν αρχίσετε να το τρώτε θα κρατήσει περίπου 6 εβδομάδες (5 εβδομάδες για τα μικρότερα Χαμόν ώμου.) Καλύτερα να κόβετε τακτικά παρά να το αφήσετε να στεγνώσει. Ένα καλό κόλπο είναι να διατηρήσετε το πρώτο μεγάλο κομμάτι δέρματος που κόψατε και να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε το εκτεθειμένο μέρος.

Πρέπει να το βάλω στο ψυγείο; Τα ολόκληρα Χαμόν δεν χρειάζονται ψυγείο. Τα Χαμόν χωρίς κόκκαλο όπως και τα ήδη κομμένα σε φέτες είναι καλύτερο να μπαίνουν στο ψυγείο όταν ανοιχτούν.

Είναι δύσκολο στο κόψιμο; Θέλει λίγη εξάσκηση. Μαζί με όλα τα Χαμόν μας παρέχουμε ένα DVD με οδηγίες στα αγγλικά και ένα μαχαίρι ώστε να ξεκινήσετε αμέσως. Επίσης έχουμε ένα εξαιρετικό βιβλίο με εικόνες.

Πόσο καιρό θα κάνει η αποστολή;5-8 εργάσιμες ημέρες με standard delivery και σε 48 ώρες με UPS express.

Χρειάζομαι βάση κοπής; Ναι. Είναι πολύ δύσκολο να κόψετε ένα ολόκληρο Χαμόν χωρίς βάση. Τα περισσότερα Χαμόν μας έρχονται με μια απλή βάση που είναι μια χαρά για αρχή. Μπορείτε να αγοράσετε απλές και επαγγελματικές βάσεις στην σελίδα με τα αξεσουάρ.

Πόσο Χαμόν χρειάζομαι; Τα περισσότερα μεγάλα Χαμόν ζυγίζουν μεταξύ 7 και 8 κιλά. Το μισό περίπου από αυτό είναι κρέας (το υπόλοιπο είναι δέρμα, λίπος και κόκκαλο). Αν το σερβίρετε σαν ορεκτικό ή μεζέ, 50γρ ανά άτομο είναι καλά (αν και αν τους αφήσεις θα φάνε κι άλλο, το καλό Χαμόν είναι εθιστικό). Για κυρίως πιάτο 100γρ είναι πιο κατάλληλα.

Ένα μικρό Χαμόν από το μπροστινό πόδι του ζώου συνήθως ζυγίζει 4 έως 5 κιλά και περιλαμβάνει λίγο περισσότερο λίπος από ένα πίσω πόδι. Περίπου το 40% είναι καθαρό κρέας.

Μα είναι τόσο πολλά..πως να διαλέξω; δείτε πως να διαλέξετε ένα Χαμόν!

 

Γρήγορη αποστολή

Ο χρόνος παράδοσης από το διαμετακομιστικό κέντρο μας στην Βαρκελώνη είναι 5-8 εργάσιμες ημέρες με standard delivery και σε 48 ώρες με UPS express.

Oι περισσότερες παραγγελίες που λαμβάνονται πριν τις 09.00 το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Θα λάβετε επιβεβαίωση και αριθμό αποστολής την στιγμή που στέλνουμε την παραγγελία σας.

Η παραγγελία σας συσκευάζεται καταλλήλως ώστε να φτάσει φρέσκια και σε τέλεια κατάσταση. 

Πολιτική επιστροφών (14 ημέρες)

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι. Αν η παραγγελία σας δεν πληρεί τις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τρόπο να σας ικανοποιήσουμε.

Ασφάλεια και απόρρητο

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπέροχο Χαμόν και άλλα Ισπανικά προϊόντα, όχι για να σας δημιουργήσουμε άγχος και προβλήματα. Όλες μας οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες. Δεν καταγράφουμε ή αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών. Δεν θα δώσουμε ποτέ σε κανέναν τα email σας ή τα στοιχεία σας. Ποτέ.

 

Χονδρική και εταιρικές πωλήσεις

Προσφέρουμε τιμές χονδρικής για εστιατόρια, επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία κλπ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο wholesale@hamlovers.com για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης κάνουμε εκπτώσεις για εταιρικά δώρα. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο corporate@hamlovers.com.

Αποστολή εκτός ΕΕ

Μπορούμε πλέον να στείλουμε Χαμόν στην ΕΕ και τις ΗΠΑ. Αν θέλετε να στείλετε Χαμόν στις ΗΠΑ, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το αμερικάνικο site μας hamlovers.com.

Μπορούμε να στείλουμε μη φαγώσιμα αντικείμενα οπουδήποτε στον κόσμο από οποιοδήποτε site μας, συμπεριλαμβανομένου αυτού.

Σχετικά με την εταιρία Hamlovers

H Hamlovers ανήκει και διοικείται από την Geovalent SL, reg no. NIF B65250615. Η διέυθυνσή μας είναι Local 2, Mare de Dèu de Port 281, 08038 Barcelona, Spain.

Check our Terms & conditions.